Maaretta Tukiainen_Valmennus_Työyhteisön vuorovaikutusvalmennus

Työyhteisön vuorovaikutus-valmennus

Tökkiikö työyhteisön vuorovaikutus? Onko teillä vaikeuksia olla oma itsenne tiimissä? Kaipaatteko lisää psykologista turvaa?

Työyhteisön vuorovaikutusvalmennuksessa sovellan rakentavan ja myötäelävän vuorovaikutuksen menetelmää eli NVC:tä (nonviolent communication), jota käytetään muun muassa kansainvälisissä rauhanneuvotteluissa, sovittelussa sekä pariterapiassa. Menetelmän ydinajatus on, että vaikeatkin tilanteet on mahdollista ratkaista niin, että kaikkien osapuolten tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Valmennus voidaan räätälöidä työyhteisönne ja tiiminne tarpeita optimaalisesti tukevaksi.


Maaretta Tukiainen_Valmennus_Hyvän mielen vuorovaikutus_videokurssi

Hyvän mielen vuorovaikutus -videokurssi

Käykö sinulle välillä vuorovaikutustilanteissa jokin näistä? Et tule ymmärretyksi tai sinut jopa ymmärretään väärin. Muut eivät kuuntele, mitä sinulla on sanottavanasi tai eivät lähde mukaan esittämääsi ideaan. Sinun on vaikea luoda yhteys muihin.

Jos, niin Hyvän mielen vuorovaikutus -videokurssini on juuri sinua varten. Kurssilla saat lisää työkaluja oman itsetuntemuksesi syventämiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen. Sen avulla opit käyttämään vuorovaikutuksessasi rakentavia ja myönteisiä keinoja sekä viestimään vakuuttavasti. Kurssin jälkeen sinulla on hallussasi ammattilaistason vuorovaikutustaidot, joiden avulla menestyt sekä töissä että kotona. Kurssi on toteutettu yhteistyössä HOI House of Inspirationin kanssa.

 

OSTA KURSSI >


Maaretta Tukiainen_Valmennus_Tiimiälyvalmennus

Tiimiälyvalmennus

Tiimiälyvalmennuksessa keskitymme organisaation tai tiimin sisäisen luottamuksen vahvistamiseen. Samalla saamme myös tutkittua tietoa tulevaisuuden työelämätaidoista ja harjoittelemme tiimiälytaitoja: itsetuntemusta, yhteisen tavoitteen eteen toimimista, psykologisen turvan vahvistamista, itseohjautuvuuden periaatteiden soveltamista sekä rakentavaa vuorovaikutusta työpaikan arjessa.
Valmennus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan yksittäiseksi sessioksi tai useamman päivän pituiseksi kokonaisuudeksi.
”Yksin pääsee nopeasti, yhdessä pidemmälle.”

Työyhteisön muutosvalmennus

Kun työyhteisössä on yhtä aikaa meneillään useampi muutos, joudutaan koville. Olipa kyseessä sitten muutos organisaation rakenteessa, työtavoissa tai toimitiloissa tai ihan vain kasvun nopeudessa, muutosvalmennus auttaa selviytymään.

Onnistunut muutos tehdään yhdessä. Siihen tarvitaan yhteinen tavoite, selkeä prosessi sekä henkilökunnan osallistuminen. Minulla on muutosprosessien läpiviennistä vuosien kokemus.

Sanottua

”Kiitos inspiraatiosta ja energiasta, jota saimme! Valmennuksen tavoitteena oli inspiroida ja tuoda oivalluksia. Inspiraatiota käsiteltiin innostavin ja osallistavin menetelmin niin, että jokainen pääsi mukaan. Osallistujat pystyvät nyt helposti hyödyntämään harjoituksia omassa arjessaan, työssä ja vapaalla. Tilaisuuden energia oli mukaansatempaavaa – valmennuksen tavoite täyttyi mielestäni erinomaisesti.”

Jaana Reijonen, Senior Consultant, Development & Training, Nordea


Hyvän mielen valmennus työyhteisölle

Joskus uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja toiminnan fokuksen muutos edellyttävät uudenlaista yhteisymmärrystä siitä, mitä ollaan tekemässä.

Tällaisissa tilanteissa minua usein pyydetään pitämään työyhteisöä vahvistava työpaja. Osallistavin menetelmin ja läsnäoloa vahvistavin työkaluin moni työyhteisö on kokenut saaneensa tukea kasvuunsa.

Sanottua

”Todella hyvä setti! Kokemus oli kaikin puolin todella positiivinen!”

Misha Lagerstedt, CEO, Boutique Animation Oy.
Palaute koski luovan tiimin yhteisiä arvoja ja pelisääntöjä koskevaa ryhmävalmennusta.


Maaretta Tukiainen_Valmennus_Hyvän mielen uramentorointi

Hyvän mielen uramentorointi

Joskus ihmiset tulevat urallaan siihen kohtaan, että kaipaavat mentoria noustakseen seuraavalle tasolle. Tässä kohdassa minä astun usein kuvaan.

Mentorointifilosofiani ydin on rinnalla kulkeminen. Asiakas itse on oman elämänsä paras asiantuntija. Minun roolini on kysyä oikeat kysymykset ja sopivien työkalujen avulla saada asiakas luomaan oma polkunsa menestykseen.

Asiakkaani ovat työelämässä pitkälle edenneitä johtajia, asiantuntijoita ja esimiehiä sekä luovan alan talentteja. Tuellani on saavutettu menestystä niin TV-maailman, taiteen ja esiintymisen kuin mainos- ja yritysmaailmankin huipulla.

Oma näkökulmani mentorointiin on se, että jokaisella on oikeus menestyä, ja siihen voi ja kannattaa hakea tukea.

Sanottua

”Evan testimonial”

Eva-Lena Huhtala
I Like Me –messujen perustaja