Valmentaminen

Hyvän mielen valmennus auttaa

Muutos on tänä päivänä jatkuvaa. Se edellyttää organisaatioilta uudenlaisia taitoja. Kehittämäni Hyvän mielen työkalut kokoavat yhteen positiivisen psykologian tutkimustulokset helppokäyttöisessä muodossa. Niiden avulla työyhteisö voi hyvin. Kiinnostuitko?

TUTUSTU TÄÄLTÄ >

Asiakkaani ovat yleensä muutosvaiheessa olevia organisaatioita ja yksityishenkilöitä, jotka haluavat löytää merkityksen ja toteuttaa unelmansa. Mentoroinnissa keskitymme asiakkaan ainutkertaisuuden kiteyttämiseen, vahvistamiseen ja medioittamiseen. Organisaatioiden muutostarpeisiin rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa henkilökuntaa osallistavan prosessin, jonka kautta haluttu muutos yhdessä luodaan.

Tarvitsetko kokenutta muutosvalmentajaa tai mentoria?

OTA YHTEYTTÄ >

Valmennukset

Kun työyhteisössä on yhtä aikaa meneillään useampi muutos, joudutaan koville. Olipa kyseessä sitten muutos organisaation rakenteessa, työtavoissa tai toimitiloissa tai ihan vain kasvun nopeudessa, muutosvalmennus auttaa selviytymään.

Onnistunut muutos tehdään yhdessä. Siihen tarvitaan yhteinen tavoite, selkeä prosessi sekä henkilökunnan osallistuminen. Minulla on muutosprosessien läpiviennistä vuosien kokemus.

Joskus uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja toiminnan fokuksen muutos edellyttävät uudenlaista yhteisymmärrystä siitä, mitä ollaan tekemässä.

Tällaisissa tilanteissa minua usein pyydetään pitämään työyhteisöä vahvistava työpaja. Osallistavin menetelmin ja läsnäoloa vahvistavin työkaluin moni työyhteisö on kokenut saaneensa tukea kasvuunsa.

Joskus ihmiset tulevat urallaan siihen kohtaan, että kaipaavat mentoria noustakseen seuraavalle tasolle. Tässä kohdassa minä astun usein kuvaan.

Mentorointifilosofiani ydin on rinnalla kulkeminen. Asiakas itse on oman elämänsä paras asiantuntija. Minun roolini on kysyä oikeat kysymykset ja sopivien työkalujen avulla saada asiakas luomaan oma polkunsa menestykseen.

Asiakkaani ovat työelämässä pitkälle edenneitä johtajia, asiantuntijoita ja esimiehiä sekä luovan alan talentteja. Tuellani on saavutettu menestystä niin TV-maailman, taiteen ja esiintymisen kuin mainos- ja yritysmaailmankin huipulla.

Oma näkökulmani mentorointiin on se, että jokaisella on oikeus menestyä, ja siihen voi ja kannattaa hakea tukea.


Sanottua

Seuraa minua Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Ota yhteyttä