Kirjoittaminen, kirjat

MITEN KIRJOITAN JA MIKÄ MINUA INSPIROI?

Kirjoittamisessa minua inspiroi eniten aivan uusien ideoiden keksiminen. Inspiroidun myös kokonaisuuksien luomisesta ja siitä, kun voin rakentaa siltoja eri alojen välille.

Taustatutkimusvaiheeseen voin uppoutua kuukausiksi. Se on valtavan mielenkiintoista! Kirjoitan monenlaisista teemoista. Luovuus, ihmismieli ja myönteisyyden voima ovat keskeisiä kiinnostuksenkohteitani. Myös merkityksen, menestyksen ja yhdessä luomisen teemat kiinnostavat.

Kirjoittamisessa minua motivoi syventyminen ja sen avulla muiden kohottaminen. Jos yksikin ihminen saa jostain kirjoittamastani elämäänsä toivoa, olen päässyt askeleen lähemmäs unelmaani: parempaa maailmaa, jossa jokainen voi kokea itsensä tärkeäksi ja hyvän elämän arvoiseksi.

Kaikki kirjani

Pohjolan voimaeläimet (2018)

JULKAISTAAN 6.9.

Vahva kuin karhu, älykäs kuin korppi ja viisas kuin pöllö. Eläimiin liittyy valtava määrä mielikuvia. Muinainen eläinmytologia herää henkiin nelivärikuvitetussa kirjassa, joka perustuu poikkitieteelliseen taustatutkimukseen eläimiin liittyvistä uskomuksista. Kuvittaja ja graafinen suunnittelu Markus Frey.

OSTA >

Luova tauko – Löydä oma tapasi elää (2018)

Millaisia ovat menestyneiden taiteilijoiden luovat prosessit ja millä tavalla he johtavat itseään? 12 haastattelun avulla kirja etsii vastauksia näihin kysymyksiin. Eri alojen taitajat avaavat ajattelunsa ja ovensa lukijoille. Kirja on yhteistyö valokuvaaja Krista Keltasen kanssa.

OSTA>

Hyvän mielen vuosi –tehtäväkirjan erikoispainos (2018)

JULKAISTAAN 1.10.

Hyvän mielen vuosi –kirjan blingbling-versio, johon on koottu vinkkejä kirjan sosiaaliseen käyttöön yhdessä perheen, ystävien, opiskeluporukan, pariskunnan ja kollegoiden kesken. Rajoitettu painos ja kimaltavat, ruusukullan väriset kannet. Kuvitukset Markus Frey.

OSTA >


UUTTA TULOSSA

Syksyllä 2018 minulta ilmestyy neljä uutta kirjaa. Kierrän niiden kanssa myös useilla messuilla. Hymyillään, kun tavataan. Inspiroivia lukuhetkiä sinulle!

HAASTATTELU

Puhujana ja esiintyjänä minua ohjaa auttamisen halu. Haluan jakaa tietoa ja toivoa tarinoiden kautta.

KATSO VIDEO >

KIRJAILIJAHAASTATTELUT

Miten inspiraatiokortteja voi käyttää?

MITEN POHJOLAN VOIMAELÄIMET -KIRJA JA POHJOLAN VOIMAELÄINKORTIT SYNTYIVÄT?

Miten Luova tauko -kirja syntyi?

Seuraa minua Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.