Valmentaminen

Hyvän mielen valmennus auttaa

Muutos on tänä päivänä jatkuvaa. Se edellyttää organisaatioilta uudenlaisia taitoja. Kehittämäni Hyvän mielen työkalut kokoavat yhteen positiivisen psykologian tutkimustulokset helppokäyttöisessä muodossa. Niiden avulla työyhteisö voi hyvin. Kiinnostuitko?

TUTUSTU TÄÄLTÄ >

Asiakkaani ovat yleensä muutosvaiheessa olevia organisaatioita ja yksityishenkilöitä, jotka haluavat löytää merkityksen ja toteuttaa unelmansa. Mentoroinnissa keskitymme asiakkaan ainutkertaisuuden kiteyttämiseen, vahvistamiseen ja medioittamiseen. Organisaatioiden muutostarpeisiin rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa henkilökuntaa osallistavan prosessin, jonka kautta haluttu muutos yhdessä luodaan.

Tarvitsetko kokenutta muutosvalmentajaa tai mentoria?

OTA YHTEYTTÄ >

Valmennukset

Tiimiälyvalmennuksessa keskitymme organisaation tai tiimin sisäisen luottamuksen vahvistamiseen. Samalla saamme myös tutkittua tietoa tulevaisuuden työelämätaidoista ja harjoittelemme tiimiälytaitoja: itsetuntemusta, yhteisen tavoitteen eteen toimimista, psykologisen turvan vahvistamista, itseohjautuvuuden periaatteiden soveltamista sekä rakentavaa vuorovaikutusta työpaikan arjessa.

Valmennus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan yksittäiseksi sessioksi tai useamman päivän pituiseksi kokonaisuudeksi.

”Yksin pääsee nopeasti, yhdessä pidemmälle.”

Käykö sinulle välillä vuorovaikutustilanteissa jokin näistä? Et tule ymmärretyksi tai sinut jopa ymmärretään väärin. Muut eivät kuuntele, mitä sinulla on sanottavanasi tai eivät lähde mukaan esittämääsi ideaan. Sinun on vaikea luoda yhteys muihin.

Jos, niin Hyvän mielen vuorovaikutus -videokurssini on juuri sinua varten. Kurssilla saat lisää työkaluja oman itsetuntemuksesi syventämiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen. Sen avulla opit käyttämään vuorovaikutuksessasi rakentavia ja myönteisiä keinoja sekä viestimään vakuuttavasti. Kurssin jälkeen sinulla on hallussasi ammattilaistason vuorovaikutustaidot, joiden avulla menestyt sekä töissä että kotona. Kurssi on toteutettu yhteistyössä HOI House of Inspirationin kanssa.

OSTA KURSSI >

Tökkiikö työyhteisön vuorovaikutus? Onko teillä vaikeuksia olla oma itsenne tiimissä? Kaipaatteko lisää psykologista turvaa?

Työyhteisön vuorovaikutusvalmennuksessa sovellan rakentavan ja myötäelävän vuorovaikutuksen menetelmää eli NVC:tä (nonviolent communication), jota käytetään muun muassa kansainvälisissä rauhanneuvotteluissa, sovittelussa sekä pariterapiassa. Menetelmän ydinajatus on, että vaikeatkin tilanteet on mahdollista ratkaista niin, että kaikkien osapuolten tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Valmennus voidaan räätälöidä työyhteisönne ja tiiminne tarpeita optimaalisesti tukevaksi.

Kun työyhteisössä on yhtä aikaa meneillään useampi muutos, joudutaan koville. Olipa kyseessä sitten muutos organisaation rakenteessa, työtavoissa tai toimitiloissa tai ihan vain kasvun nopeudessa, muutosvalmennus auttaa selviytymään.

Onnistunut muutos tehdään yhdessä. Siihen tarvitaan yhteinen tavoite, selkeä prosessi sekä henkilökunnan osallistuminen. Minulla on muutosprosessien läpiviennistä vuosien kokemus.

Joskus uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja toiminnan fokuksen muutos edellyttävät uudenlaista yhteisymmärrystä siitä, mitä ollaan tekemässä.

Tällaisissa tilanteissa minua usein pyydetään pitämään työyhteisöä vahvistava työpaja. Osallistavin menetelmin ja läsnäoloa vahvistavin työkaluin moni työyhteisö on kokenut saaneensa tukea kasvuunsa.

Joskus ihmiset tulevat urallaan siihen kohtaan, että kaipaavat mentoria noustakseen seuraavalle tasolle. Tässä kohdassa minä astun usein kuvaan.

Mentorointifilosofiani ydin on rinnalla kulkeminen. Asiakas itse on oman elämänsä paras asiantuntija. Minun roolini on kysyä oikeat kysymykset ja sopivien työkalujen avulla saada asiakas luomaan oma polkunsa menestykseen.

Asiakkaani ovat työelämässä pitkälle edenneitä johtajia, asiantuntijoita ja esimiehiä sekä luovan alan talentteja. Tuellani on saavutettu menestystä niin TV-maailman, taiteen ja esiintymisen kuin mainos- ja yritysmaailmankin huipulla. Oma näkökulmani mentorointiin on se, että jokaisella on oikeus menestyä, ja siihen voi ja kannattaa hakea tukea.


Sanottua

Ota yhteyttä