Pidän paljon puheenvuoroja ihmismielen toiminnasta ja hyvän mielen taidoista. Suosituimmat aiheeni käsittelevät sitä, kuinka omaan elämään voi vaikuttaa itseään ja mieltään johtamalla ja miten oppia hyväksymään muutos osana elämää.

Rakennan puheenvuorot niin, että ne puhuttelevat eri tavalla ajattelevia ihmisiä. Hyödynnän niissä tietoa, tarinoita ja tekemällä oppimista. Laitan peliin aina myös itseni ja omat kokemukseni.

Sanottua

”Oli huikeaa järjestää I Like Me -hyvinvointimessut Maaretan ympärille. Päivä onnistui hienosti ja palautteet ovat olleet erittäin positiiviset, lämpimät ja inspiroituneet. Maaretta veti päivässä koskettavan luennon, joka oli rakennettu hyvän mielen kirjojen ympärille. Hänen oma henkilökohtainen kokemuksensa kosketti kuulijoita. Maaretan mukanaolo päivässä toi inspiraatiota ja iloa, ja Kokkola sai tutustua hänen valoa tuovaan persoonaansa. Oli ihana huomata, kuinka oivallukset täyttivät ihmisten sydämet heidän kohdatessaan Maaretan eri tilanteissa. Sydämellinen kiitos Maaretta ihanasta yhteistyöstä kanssasi!”

Eva-Lena Huhtala
I Like Me –messujen perustaja