Inspiraatio

Haluan jakaa inspiraatiota

Puhujana

Pidän paljon puheenvuoroja ihmismielen toiminnasta ja hyvän mielen taidoista. Suosituimmat aiheeni käsittelevät sitä, kuinka omaan elämään voi vaikuttaa itseään ja mieltään johtamalla ja miten oppia hyväksymään muutos osana elämää.

Rakennan puheenvuorot niin, että ne puhuttelevat eri tavalla ajattelevia ihmisiä. Hyödynnän niissä tietoa, tarinoita ja tekemällä oppimista. Laitan peliin aina myös itseni ja omat kokemukseni.

Tehtäväni juontajana on luoda tilaisuudelle toivottu ilmapiiri, jossa esiintyjät kukoistavat ja yleisö viihtyy. Haluan omalla läsnäolollani välittää positiivista energiaa, tukea esiintyjiä ja vahvistaa tilaisuuden keskeisiä viestejä.

Olen myös juontanut YLE TV1:n asiaohjelmasarjan 8 myyttiä työstä. Kirjojeni kautta olen ollut esillä TV:n uutis- ja haastatteluohjelmissa.

Moderointiin sisältyy juontamisen lisäksi myös taustatoimitustyö. Toimittajataustani vuoksi tämä on minulle luontaista ja helppoa. Saan asiakkailtani kiittävää palautetta siitä, että valmistelen keskustelut huolellisesti ja saan vietyä ne pintaa syvemmälle.

Koulutan eri alojen ammattilaisia soveltamaan työssään hyvän mielen taitoja ja viemään läpi muutoksia. Koulutusten kesto voi olla muutamien tuntien työpajoista useampien päivien kokonaisuuksiin.

Tyypilliset teemat ovat itsensä johtaminen, vuorovaikutustaidot, inspiraatio ja erilaisuutta hyödyntävä yhteistyö. Jatkossa myös tiimiäly kuuluu koulutusteemojeni piiriin.


Sanottua

Ota yhteyttä